Wie zijn we?

Met meer dan 60 jaar ervaring staat DMED als familiale KMO garant voor de verdeling van medisch materiaal. De basis voor dit succes is de inzet voor een optimale dienstverlening aan onze klanten door onze vertegenwoordigers en binnendienstmedewerkers.

Ook in de toekomst wensen we dit samen met u waar te maken. Heeft u specifieke vragen, suggesties of kritische opmerkingen, we horen het graag van u om samen met u naar een oplossing te zoeken.

Zoekt u naar een bepaald toestel, medisch materiaal dat niet in onze cataloog staat, dan stellen we graag een prijsofferte op.

DMED werkt o.a. met de volgende leveranciers nauw samen:

BSN, 3M, SMITH & NEPHEW, LOHMANN & RAUSCHER, NOBA, BOTA, TERUMO, TENA, SWANN MORTON, BOLLMANN, RITTER, HAELVOET, WELCH ALLYN, HEINE, KONICA, TUNTURI, KETTLER, BREMSHEY, SECA, DUERASOL, DR MACH, DARAY, OMRON, BAYER, ROCHE, BD, PODARTIS, SUPRIMA, JOBRI, LILLE, GALENCO, PH5-EUCERIN, NIVEA, ACTIF.

We kijken ernaar uit om samen te werken, elke dag opnieuw.

De openingsuren

Onze burelen en magazijnen zijn geopend als volgt:

 • Maandag tot donderdag
  Van 8.30 tot 12.00 en 13.00 tot 17.00
 • Vrijdag
  Van 8.30 tot 12.00 en 13.00 tot 16.30
 • Zaterdag & zondag
  Gesloten

Hoe bestellen?

 •  Via de online cataloog
 • Per telefoon: +32 (0)9 238 30 32
 • Per fax: +32 (0)9 219 00 57

Hoe gebeuren de leveringen?

Wij brengen u de goederen gratis thuis in samenwerking met onze transporteur in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg vanaf €75 excl. BTW. Voor kleinere bestellingen worden de transportkosten aangerekend.

U kan de goederen ook zelf komen afhalen tijdens de openingsuren of op afspraak.

Nieuw product

Speciaal product